artikel

Ed Nijpels nieuwe voorzitter van RvA

Geen categorie

Per 1 maart 2006 is Ed Nijpels de bestuursvoorzitter van de Raad van Accreditatie. Hij volgt Koos Andriessen op, voormalig minister van Economische Za

Per 1 maart 2006 is Ed Nijpels de bestuursvoorzitter van de Raad van Accreditatie. Hij volgt Koos Andriessen op, voormalig minister van Economische Zaken. De RvA is een organisatie die beoordeelt of keuringsinstellingen en laboratoria voldoen aan eisen van deskundigheid en onpartijdigheid.
Onder voorzitterschap van Koos Andriessen is het vertrouwen in de RvA toegenomen en heeft de organisatie zich professioneler en transparanter opgesteld. Dit heeft in 2005 geresulteerd in een overeenkomst met de overheid, waarin de RvA werd aangewezen als de nationale accreditatieorganisatie. Zie ook: www.rva.nl en www.iaf.nu.

Reageer op dit artikel