artikel

Inschrijving voor Care & Profit Prize 2006

Geen categorie

Vanaf 1 april 2006 kunnen bedrijven zich weer inschrijven voor de Care & Profit Prize, de nationale prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vanaf 1 april 2006 kunnen bedrijven zich weer inschrijven voor de Care & Profit Prize, de nationale prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Deze tweejaarlijkse prijs is een initiatief van de ING Bank en de Good Company. De winnaar ontvangt onder meer een ruwe diamant -symbool voor duurzaamheid- als wisseltrofee. Bij elke nieuwe winnaar wordt een facet erbij geslepen, totdat na een aantal jaren een schitterende diamant ontstaan is. Dit symboliseert het proces van duurzaam ondernemen.
Inschrijven kan tot en met 15 juni 2006 door een scan in te vullen op www.careprofit.nl. Ook voor degenen die niet willen meedingen, is het invullen een goede manier om te inventariseren waar de organisatie staat met MVO. Zie ook: www.goodcompany.nl.

Reageer op dit artikel