artikel

Kwaliteit en innovatie in Kwaliteitscafé van Kwaliteitskring Zeeland

Geen categorie

Deze bijeenkomst over kwaliteit en innovatie en de wijze waarop ze zich tot elkaar verhouden, wordt gehouden op 25 april a.s. in Terneuzen. Onderwerp

Deze bijeenkomst over kwaliteit en innovatie en de wijze waarop ze zich tot elkaar verhouden, wordt gehouden op 25 april a.s. in Terneuzen. Onderwerp van discussie is de vraag : ‘Innovatie en kwaliteit: vriend of vijand?’. Want in deze tijd waarin van alle kanten om innovatie wordt geroepen, lijkt kwaliteit meer en meer een beladen en belegen begrip te worden.
Twee deskundigen -Anneloes Cordia en Jankees Oom- verkondigen hun mening waarna in de bekende ‘Lagerhuisformule’ het debat met de zaal zal worden aangegaan. Voor meer informatie en aanmelding: http://www.kwaliteitskringzeeland.nl/kkz/index.asp.

Reageer op dit artikel