artikel

Kwaliteitsinstituten in de zorg onderzoeken samenwerking

Geen categorie

De Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector (HKZ) en het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen (NIAZ) onderzoeken de

De Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector (HKZ) en het Nederlands Instituut voor Accreditatie van Ziekenhuizen (NIAZ) onderzoeken de mogelijkheid om per 1 januari 2007 tot de oprichting van een nieuw kwaliteitsinstituut te komen. Doel is het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de maatschappelijke dienstverlening. Een stuurgroep heeft een Plan van Aanpak opgesteld. De uitvoering hiervan moet uiterlijk medio 2006 leiden tot een oprichtingsbesluit. Het plan voorziet in onder meer een interne en externe analyse, werkconferenties en het bespreken van diverse beslisdocumenten. Zie ook: www.niaz.nl en www.hkz.nl.

Reageer op dit artikel