artikel

Nashuatec lanceert MVO Scriptieprijs voor studenten

Geen categorie

Zowel Nederlandse als Belgische studenten kunnen deelnemen aan de nieuwe Nashuatec MVO Scriptieprijs. Centraal moet daarin staan een thema, dienst, pr

Zowel Nederlandse als Belgische studenten kunnen deelnemen aan de nieuwe Nashuatec MVO Scriptieprijs. Centraal moet daarin staan een thema, dienst, proces of dilemma i.v.m. maatschappelijk verantwoord ondernemen. De hoofdprijs is een duurzaam aandelenpakket ter waarde van 1.250 euro. Het winnende werkstuk wordt gepubliceerd in het tijdschrift P+ People Planet Profit. De winnaar krijgt een springplank aangeboden voor een prachtige baan: coaching door CSR Academy, adviesbureau op MVO-gebied. De jury zal rekening houden met innovativiteit, praktische relevantie, originaliteit en kennistoevoeging. Er wordt bovenal gezocht naar een scriptie die ‘schreeuwt om een follow-up’. Inschrijfformulieren zijn te downloaden op www.nashuatec.nl en www.nashuatec.be. Zie ook: www.p-plus

Reageer op dit artikel