artikel

Nederlandse werknemers meest gemotiveerd

Geen categorie

Effectory, marktleider in medewerkersonderzoek, deed een groot onderzoek in acht Europese landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Spa

Effectory, marktleider in medewerkersonderzoek, deed een groot onderzoek in acht Europese landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Italië en Engeland. Daaruit kwam naar voren dat in Nederland het aantal medewerkers dat zich affectief betrokken voelt bij de organisatie waar ze werken met 57, 5 procent het hoogst is van alle landen.
Nederland heeft het sterkste arbeidsethos; daar werken de meest loyale, gemotiveerde en betrokken medewerkers van Europa. De onderzoeksresultaten heeft Effectory inmiddels officieel gepresenteerd tijdens Dé Werkgever van 2005 Awards op 23 maart jl. Zie ook: www.iipnl.nl en www.effectory.nl.

Reageer op dit artikel