artikel

Nieuw netwerk gelanceerd voor ‘corporate citizenship’

Geen categorie

Het Boston College en Accountability hebben een netwerk gelanceerd voor organisaties die meer prioriteit willen geven aan hun maatschappelijke verantw

Het Boston College en Accountability hebben een netwerk gelanceerd voor organisaties die meer prioriteit willen geven aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheden. Het Global Leadership Network (GLN) is een ledenorganisatie die de impact wil vergroten van nieuwe initiatieven. GLN gaat organisaties assisteren bij het ontwikkelen van voor hun markten relevante strategieën. GLN is van mening dat het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid verder dient te gaan dan het voldoen aan externe wettelijke regelgeving. Het voorzitterschap is in handen van IBM. Andere leden zijn o.a. Diageo, General Motors, General Electric, Manpower, Cargill, 3M en Fedex.

Reageer op dit artikel