artikel

Nieuwe keuzesite van www.kiesbeter.nl

Geen categorie

Op 15 maart jl. opende staatssecretaris Ross de keuzesite ‘Verpleging en Verzorging’ van www.kiesbeter.nl. Deze

Op 15 maart jl. opende staatssecretaris Ross de keuzesite ‘Verpleging en Verzorging’ van www.kiesbeter.nl. Deze site helpt ouderen en hun naasten bij het kiezen van langdurige zorg. Er kunnen 1350 verpleeg- en verzorgingshuizen met elkaar worden vergeleken. ‘Verpleging en Verzorging’ biedt voor het eerst kwaliteitsgegevens over het aanbod van ouderenzorg.
Van ruim 200 instellingen zijn die gegevens beschikbaar. Ross verwacht dat instellingen die hun gegevens nog niet hebben aangeleverd, dit snel zullen doen. Deze zomer zal ook informatie beschikbaar komen over zorg thuis. In de loop van 2007 volgen wachtlijstgegevens en gegevens van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Zie ook: www.zorgvoorbeter.nl.

Reageer op dit artikel