artikel

Philips scoort op duurzaamheid

Geen categorie

Philips heeft het beste duurzaamheidsbeleid van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van Management Team. Ook DSM e

Philips heeft het beste duurzaamheidsbeleid van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van Management Team. Ook DSM en ABN Amro doen het goed. Philips werkt met vierjarenplannen -onder de naam EcoVision- waarin doelstellingen staan voor milieuprestaties. Over die milieuprestaties wordt in duurzaamheidsverslagen elk jaar gerapporteerd. Het kan bijvoorbeeld gaan over het reduceren van het energieverbruik en de uitstoot van bepaalde stoffen. Eervolle vermeldingen gaven de onderzoekers onder meer aan Crown Van Gelder, Numico en Shell. Zie ook: www.csreurope.org en www.iisd.org.

Reageer op dit artikel