artikel

Zes genomineerden voor de Business Intelligence Awards 2006

Geen categorie

De jury van de Business Intelligence Awards 2006 heeft zes organisaties genomineerd. De Award is een prijs voor de ‘Meest intelligente organisatie van

De jury van de Business Intelligence Awards 2006 heeft zes organisaties genomineerd. De Award is een prijs voor de ‘Meest intelligente organisatie van het Jaar’ en kent twee categorieën: profit en non-profit. Tot de genomineerden behoren KPN,. T-Mobile, het Kadaster en de ASVZ Groep, een grote zorginstelling. De genomineerden vielen op door hun aandacht voor het menselijk kapitaal, een klant- en prestatiegerichte cultuur en het structureel gebruiken van informatie en kennis in besluitvormingsprocessen van hoog tot laag. Donderdag 16 maart a.s. zal de winnaar bekend worden gemaakt. Presentaties en filmpjes zijn te zien op www.biaward.nl, waar men ook kan stemmen op de publieksprijs. Zie ook: www.lerende-organisaties.startpagina.nl.

Reageer op dit artikel