artikel

CZ Zorg-kan-altijd-beter prijs

Geen categorie

Bent u zorgaanbieder in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg of Zeeland? En heeft u een idee voor een zorgvernieuwend project waarin het versterken van

Bent u zorgaanbieder in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg of Zeeland? En heeft u een idee voor een zorgvernieuwend project waarin het versterken van de positie van de patiënt centraal staat? Dan kunt u via het CZ-fonds in aanmerking komen voor een subsidie. En u maakt kans op de allereerste Zorg-kan-altijd-beter-prijs van CZ.
De projectvoorwaarden en het aanvraagformulier vindt u in de CZ Zorggids op www.cz.nl. U kunt zich tot 15 mei 2006 aanmelden. Begin 2007 worden uit de gesubsidieerde projecten de drie meest succesvolle gekozen. Deze drie winnaars krijgen één van de drie
Zorg-kan-altijd-beter prijzen. Zie ook: www.ihi.org/IHI/Results/NewfromIHIPrograms.

Reageer op dit artikel