artikel

De ideale teamspeler is een pietje precies

Geen categorie

Teams leveren betere prestaties naarmate er meer teamleden in zitten die systematisch werken en een duidelijke planning aanhouden. Tot die conclusie k

Teams leveren betere prestaties naarmate er meer teamleden in zitten die systematisch werken en een duidelijke planning aanhouden. Tot die conclusie komt Miranda Peeters in haar proefschrift waarop zij 21 maart promoveerde aan de Technische Universiteit Eindhoven.
De creativiteit en de emotionele stabiliteit van de werknemers die Peeters onderzocht, lijken er voor een goed werkproces minder toe te doen. Tegenover de omroep Brabant erkende de promovendus wel dat pietjes precies behoorlijke zeurkousen kunnen zijn. “Maar het zijn wel zeurkousen die hun werk op tijd afkrijgen.” Zie ook: www.shrm.org en www.teamworkcenter.com.

Reageer op dit artikel