artikel

De zaak: één grote familie

Geen categorie

Steeds meer (grote) organisaties gaan werken met employee engagement programmes. Dat is een van de uitkomsten van een door Resources Global Profession

Steeds meer (grote) organisaties gaan werken met employee engagement programmes. Dat is een van de uitkomsten van een door Resources Global Professionals georganiseerde rondetafeldiscussie onder HR-professionals. Voorwaarden om de betrokkenheid van medewerkers te verhogen en zo het familiegevoel weer terug te laten keren, zijn goede communicatiestructuren en inspirerend leiderschap.
Ook moeten medewerkers het gevoel hebben gewaardeerd te worden, ook qua beloning. Om een gemeenschapsgevoel te creëren, is het belangrijk om behaalde mijlpalen gezamenlijk te vieren. Die mijlpalen moeten worden gedefinieerd door een zichtbare directie die een heldere visie uitdraagt. Zie ook: www.inc.com/guides/hr/20776.html en www.greatplacetowork.nl/great/medewerkers.php.

Reageer op dit artikel