artikel

Nieuwe certificeerder heet CIIO

Geen categorie

Certificatieland is een nieuwe certificatie-instelling rijker: CIIO. CIIO onderzoekt organisaties op Interactieve, Innovatieve, Intelligente en Inspir

Certificatieland is een nieuwe certificatie-instelling rijker: CIIO. CIIO onderzoekt organisaties op Interactieve, Innovatieve, Intelligente en Inspirerende wijze en beoordeelt hun kwaliteitssystemen (ISO 9001, IiP en HKZ). Het uitgangspunt van de beoordeling is niet ‘de letter van de norm of standaard’, maar de organisatieprocessen zelf. Hierbij zal een passend interpretatiekader worden gevolgd van de door de organisatie gekozen kwaliteitsnorm.
CIIO is momenteel doende de accreditatie van de Raad voor Accreditatie te behalen. Dankzij samenwerking met TNO Certification kunnen ISO-certificaten worden afgegeven alsmede het keurmerk van IiP en HKZ-certificaten. Het handelsmerk van CIIO is ‘afstandelijke’ betrokkenheid. Zie ook: www.ciio.nl en www.rva.nl.

Reageer op dit artikel