artikel

Nieuwe milieudoelstellingen voor DSM fabrieken

Geen categorie

DSM voert in de komende jaren in zijn fabrieken aanpassingen door waardoor ze kunnen voldoen aan de strenge Amerikaanse en Europese milieunormen. Dat

DSM voert in de komende jaren in zijn fabrieken aanpassingen door waardoor ze kunnen voldoen aan de strenge Amerikaanse en Europese milieunormen. Dat blijkt uit het Triple P Verslag 2005. De ambitie van DSM is om op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu tot de beste 25 procent van de wereld te behoren. Eind 2005 zijn reeds tien van de veertien doelstellingen die in 2001 voor eind 2006 waren geformuleerd, gehaald.
Bij DSM is in 2005 het aantal ongevallen met verzuim per 100 werknemers gedaald van 0,22 naar 0,17. Het energieverbruik daalde van 66 naar 57 petajoules. De productie van niet-herbruikbaar afval steeg met 10 kiloton naar 50 kiloton. Zie ook:
www.dsm.com/nl_NL/html/sustainability/sustainability_home.htm en www.goeie-zaken.nl/ppp.html.

Reageer op dit artikel