artikel

Ondernemers centraal bij verbetering regels

Geen categorie

Om het voor ondernemers makkelijker te maken, verbetert het kabinet een aantal regels. Zo worden wetgeving en regelgeving voortaan op vaste momenten g

Om het voor ondernemers makkelijker te maken, verbetert het kabinet een aantal regels. Zo worden wetgeving en regelgeving voortaan op vaste momenten gewijzigd en gaat de frequentie van de APK-keuring omlaag. Verder mogen ondernemers hun boekhouding elektronisch bewaren, komen in alle gemeenten dezelfde brandvoorschriften en wordt de Arbowet vereenvoudigd.
Het kabinet heeft deze wijzigingen -ingangsdatum 1 januari 2007- opgesteld met het doel dat ondernemers medio 2007 ruim 4 miljard euro minder kwijt zullen zijn aan administratieve lasten. Zie ook: www.minez.nl/content.jsp?objectid=28889 en www.administratievelasten.nl.

Reageer op dit artikel