artikel

Performance marketing- en inkoopafdelingen onder de maat

Geen categorie

Onderzoekbureau Heliview heeft de resultaten van de ICT Productivity Monitor gepubliceerd, een onderzoek onder bijna 400 organisaties met meer dan 50

Onderzoekbureau Heliview heeft de resultaten van de ICT Productivity Monitor gepubliceerd, een onderzoek onder bijna 400 organisaties met meer dan 50 werknemers. Het blijkt dat managers het minst tevreden zijn over de performance van de afdelingen marketing en inkoop. Mogelijk kan dit komen omdat de managementinformatie van marketing- en inkoopafdelingen niet optimaal is doordat deze beperkt gebruik maken van ondersteunende software.
De tevredenheid over de afdeling financiën scoort daarentegen veel beter. Bijna alle ondervraagde organisaties beschikken over een financieel softwarepakket. Heliview verwacht in 2006 en 2007 een toename van het gebruik van Customer Relation Management-systemen. Zie ook: www.heliview.nl.

Reageer op dit artikel