artikel

Rva accrediteert Liftinstituut BV voor OHSAS 18001

Geen categorie

Het Liftinstituut is op 23 maart jl. als een van de eerste certificatie-instellingen in Nederland geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor O

Het Liftinstituut is op 23 maart jl. als een van de eerste certificatie-instellingen in Nederland geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor OHSAS 18001-certificering. Bedrijven met een door het Liftinstituut gecertificeerd arbomanagementsysteem op basis van OHSAS 18001 mogen vanaf nu het officiële logo van de RvA voeren naast dat van de certificerende instantie.
Het Liftinstituut is nu voor al haar certificatie-activiteiten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu RvA-geaccrediteerd. De uitgangspunten van OHSAS 18001 zijn de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en het streven naar continue verbetering van veiligheid, welzijn en gezondheid. Zie ook: www.euronorm.net/content/template2.php?itemID=2 en www.liftinstituut.nl.

Reageer op dit artikel