artikel

Steeds meer bedrijven schakelen mystery shopper in

Geen categorie

Meer dan 90 procent van het totaal aan ontevreden klanten melden dit niet aan het bedrijf zelf. Ongeveer 60 procent van deze ontevreden klanten komen

Meer dan 90 procent van het totaal aan ontevreden klanten melden dit niet aan het bedrijf zelf. Ongeveer 60 procent van deze ontevreden klanten komen niet meer terug. Reden genoeg dus voor ondernemers om het verkoopproces te meten door de ogen van de klant. Een mogelijkheid om dit te doen, is via de Mystery Shopper.
De Mystery Shopper biedt ondernemers de gelegenheid om een mystery guest een bezoek te laten brengen aan hun bedrijf. Deze ‘klant’ controleert daar het niveau van de service en de klanttevredenheid. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar demysteryshopper@planet.nl. Of ga naar www.demysteryshopper.nl. Zie ook: www.mysteryshopping.startpagina.nl.

Reageer op dit artikel