artikel

TNT scoort hoog met Social Responsibility Report 2005

Geen categorie

TNT heeft zijn Social Responsibility Report 2005 laten ranken door AccountAbility. Het logistieke- en postconcern haalde een score van 64 punten. Dit

TNT heeft zijn Social Responsibility Report 2005 laten ranken door AccountAbility. Het logistieke- en postconcern haalde een score van 64 punten. Dit betekent een vierde plaats op de ranglijst. De gemiddelde G-100 score bedraagt 32 punten. Enkele jaren geleden -gebruikmakend van de beschikbare logistieke kerncompetenties- ging TNT een partnership aan met het United Nations World Food Program.
TNT zet zich ook in voor een schoner milieu. Vorig jaar begon de samenwerking met het ministerie van VROM om de TNT-vrachtwagens te voorzien van roetfilters. Zie ook: www.group.tnt.com/socialresponsibility en www.grig3.org.

Reageer op dit artikel