artikel

Vijf genomineerden werkgeversprijs Kroon op het Werk

Geen categorie

Een jury onder voorzitterschap van staatssecretaris Van Hoof van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft vijf organisaties genomineerd voor de Kroon op

Een jury onder voorzitterschap van staatssecretaris Van Hoof van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft vijf organisaties genomineerd voor de Kroon op het Werkprijs 2006. Het zijn: tandheelkundig centrum De Drietand (Maastricht), verpleeghuis en reactiveringscentrum Rigina Pacis (Arnhem), Ubbink BV (Doesburg), Rode Kruis Ziekenhuis (Beverwijk) en Waterlandziekenhuis (Purmerend).
Volgens de jury blinken ze uit in de wijze waarop binnen hun organisatie vorm gegeven wordt aan het beleid rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. De genomineerden zetten zich ook erg in om werknemers met gezondheidsproblemen en handicaps in dienst te nemen en te houden. De jury vindt ook dat ze een erg sterk sociaal beleid voeren. Zie ook: www.kroonophetwerk.nl .

Reageer op dit artikel