artikel

Wat doet uw organisatie met u?!

Geen categorie

Doelen, targets, missies, budgets: doen ze u nog iets? Wat doet (zou) uw organisatie eigenlijk met u (moeten doen)? Is standaardisatie daar ook een is

Doelen, targets, missies, budgets: doen ze u nog iets? Wat doet (zou) uw organisatie eigenlijk met u (moeten doen)? Is standaardisatie daar ook een issue? Wordt het tijd voor een bedrijfsrevolutie? Worden uw capaciteiten ten volle benut? Heeft u interessante ideeën over dit soort onderwerpen en wilt u hierover een prikkelend essay schrijven, doe dan mee met de Management Essay Prijs.
Het thema van dit jaar is ‘Wat doen organisaties met mensen?’ U kunt het essay inzenden tot 1 juli 2006. De prijs heeft tot doel de ontwikkeling van het denken en publiceren over managementonderwerpen te stimuleren. Meer informatie op www.managementessayprijs.nl.

Reageer op dit artikel