artikel

Adviseurs gezocht voor het Vlaamse Eco-efficiëntiescanprogramma

Geen categorie

De door de OVAM ontwikkelde eco-efficiëntiescan wordt momenteel in dertig bedrijven uitgetest. De scan moet per bedrijf een lijst opleveren van potent

De door de OVAM ontwikkelde eco-efficiëntiescan wordt momenteel in dertig bedrijven uitgetest. De scan moet per bedrijf een lijst opleveren van potentiële eco-efficiëntiemaatregelen waardoor ecologische en economische winsten meer kunnen samengaan. Het eigenlijke programma start najaar 2006 en moet in drie jaar duizend bedrijven bereiken.
Om deze scan in alle bedrijven professioneel uit te voeren, zoekt de OVAM adviseurs die via een openbare aanbesteding worden aangesteld. De adviseurs moeten ook bij de bedrijven twee maal een follow-up doen. Ze worden betaald door de Vlaamse overheid. Meer informatie: pdbaere@ovam.be.

Reageer op dit artikel