artikel

Drie genomineerden voor de e-Overheid Award

Geen categorie

De e-Overheid Award is de beloning voor het beste initiatief voor het verbeteren van de relatie tussen overheid en bedrijfsleven. Op 16 mei wordt de w

De e-Overheid Award is de beloning voor het beste initiatief voor het verbeteren van de relatie tussen overheid en bedrijfsleven. Op 16 mei wordt de winnaar bekend gemaakt: wie heeft de meeste meerwaarde opgeleverd bij het innoveren van de ‘elektronische overheid’.
Wordt het de provincie Noord-Brabant, het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) of de Belastingdienst? Tijdens de bijeenkomst op 16 mei in Den Haag worden tevens de winnaars gepresenteerd van de overige Nationale ICT Awards: de NBL Award, de ICTRegie Award en de InnovatieSalon Award. Zie ook: www.elo.nl en www.e-overheid.nl.

Reageer op dit artikel