artikel

INK reikt drie onderscheidingen uit

Geen categorie

Het Instituut Nederlandse Kwaliteit kon dit jaar helaas geen INK-Prijs uitreiken, wel drie INK-onderscheidingen. Daarbij was er echter niet één uit de

Het Instituut Nederlandse Kwaliteit kon dit jaar helaas geen INK-Prijs uitreiken, wel drie INK-onderscheidingen. Daarbij was er echter niet één uit de industriële sector. Een onderscheiding ging naar het onder het Openbaar Ministerie vallende Ressortsparket Arnhem vanwege onder meer de gezonde balans tussen de professionele cultuur en de toepassing van managementinstrumenten. De Stichting RAVU (Regionale Ambulance Voorzieningen Utrecht) kreeg de onderscheiding vanwege onder andere de duidelijke focus op primaire doelen en de hoge relatieve prestaties in vergelijking met de branche. Het Star-MDC (Medisch Diagnostisch Centrum) verdiende een onderscheiding vanwege onder meer de transparante bedrijfsvoering. Zie ook: www.ink.nl.

Reageer op dit artikel