artikel

Inschrijving Complimenten 2006 geopend

Geen categorie

Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV) heeft de inschrijving geopend van twee belangrijke vrijwilligersprijzen: Het Na

Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV) heeft de inschrijving geopend van twee belangrijke vrijwilligersprijzen: Het Nationale Compliment (voor het beste vrijwilligersproject) in samenwerking met de Rabobank en Het GemeentenCompliment (voor de gemeente met een actief beleid voor vrijwilligerswerk) in samenwerking met het ministerie van VWS. Omdat vrijwilligerswerk winst betekent voor iedereen is het thema voor dit jaar ‘Tel uit je winst !’. Inschrijven kan tot 30 juni 2006. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Vereniging NOV, 030-750 90 95 of algemeen@nov.nl. Zie ook: www.nov.nl en www.makeadifferenceday.nl.

Reageer op dit artikel