artikel

Inschrijving voor VNO-DNCW Diversity Award

Geen categorie

Op 8 november 2006 wordt voor de vierde keer de VNO-NCW Diversity Award uitgereikt. Deze prijs is een initiatief van het Ambassadeursnetwerk 2002, een

Op 8 november 2006 wordt voor de vierde keer de VNO-NCW Diversity Award uitgereikt. Deze prijs is een initiatief van het Ambassadeursnetwerk 2002, een groep topondernemers die zich inzetten om de doorstroom van vrouwen naar hogere en topfuncties een extra impuls te geven.
U kunt uw eigen of een andere onderneming/afdeling/bedrijfsunit kandidaat stellen door vóór 15 september een brief of een e-mail te sturen met een beargumentatie van uw inschrijving. U moet uitleggen wat de voordelen zijn van doorstroming van vrouwen, wat de bereikte en te verwachten resultaten zijn, wat relevante aspecten zijn (visie, projecten en dergelijke) en wie in het seniormanagement of elders in de organisatie eraan zijn gecommitteerd. Zie ook: www.ambassadeursnetwerk.nl.

Reageer op dit artikel