artikel

ISO-certificatie voor assurantiekantoor

Geen categorie

Op 1 mei jl. werd het ISO 9001:2000-certificaat uitgereikt aan de drie compagnons van assurantiekantoor Eikelenboom & Plücker. Simon Eikelenboom, Alex

Op 1 mei jl. werd het ISO 9001:2000-certificaat uitgereikt aan de drie compagnons van assurantiekantoor Eikelenboom & Plücker. Simon Eikelenboom, Alex Eikelenboom en Werner Plücker toonden zich trots, want dit certificaat is voor kleinere bedrijven in hun branche een unicum te noemen. Het kantoor kan nu tegemoet komen aan de hogere eisen die sinds kort door de Wet financiële dienstverlening (Wfd) aan de financiële branche worden gesteld. Deze wet stelt de bescherming van de klant centraal en noopt financiële dienstverleners om hun processen te optimaliseren, voorspelbare kwaliteit te garanderen en betrouwbaar te zijn. Zie ook: www.stfd.nl.

Reageer op dit artikel