artikel

Keurmerk voor veilig uitgaan

Geen categorie

Deventer werkt aan een keurmerk Veilig Uitgaan. Daartoe is de politie nu bezig met een analyse van geweldsincidenten in de uitgaanswereld. Er wordt vo

Deventer werkt aan een keurmerk Veilig Uitgaan. Daartoe is de politie nu bezig met een analyse van geweldsincidenten in de uitgaanswereld. Er wordt vooral gelet op de aanleiding van het incident, de daders en de slachtoffers. Op basis van deze analyse gaat het gemeentebestuur een plan van aanpak opstellen om het uitgaan in de stad veiliger te maken.
In het plan van aanpak komen een aantal knelpunten te staan waarvan de gemeente vindt dat er iets aan moet gebeuren. Maar altijd in overleg met de horeca, die een belangrijke partner is bij de bestrijding van uitgaansoverlast. Zie ook: www.horeca.org/smartsite.dws?id=6646.

Reageer op dit artikel