artikel

Methodiek voor verankering van veranderingsprocessen

Geen categorie

Onderzoek van NextChange heeft uitgewezen dat ondernemers die meer succes hebben met het doorvoeren van veranderingen, goed weten wat ze in de markt w

Onderzoek van NextChange heeft uitgewezen dat ondernemers die meer succes hebben met het doorvoeren van veranderingen, goed weten wat ze in de markt willen bereiken en hun interne operaties hierop hebben afgestemd. Deze organisaties hebben een effectieve interne communicatie, de vrijgekomen kennis wordt vastgelegd en bij volgende veranderingen gebruikt.
Op basis van het onderzoek is een concept ontwikkeld voor de verankering van veranderingsprocessen. Vooral de kennismodule van dit 3-stappenplan, die exclusief voor organisaties via internet toegankelijk is en continu wordt geactualiseerd, is dé succesfactor voor een solide verankering. Zie ook: www.nextchange.org.

Reageer op dit artikel