artikel

MultiCopy ontvangt keurmerk

Geen categorie

MultiCopy is precies 25 jaar geleden een franchiseorganisatie geworden. Dit jaar heeft MultiCopy van de NFV (Nederlandse Franchisevereniging) het NFV

MultiCopy is precies 25 jaar geleden een franchiseorganisatie geworden. Dit jaar heeft MultiCopy van de NFV (Nederlandse Franchisevereniging) het NFV Keurmerk ontvangen. Dit keurmerk is alleen voorbehouden aan franchiseformules die hun kracht in de markt voor een lange, aaneengesloten periode hebben bewezen. Andere keurmerkleden zijn o.a. Albert Heijn, McDonald’s en Hema.
Om het keurmerk te krijgen, moet aan een groot aantal criteria worden voldaan. Zo moet er een goed geregelde communicatie zijn tussen franchisegever en franchisenemers door middel van gestructureerd overleg. Er moet een goed opleidings- en scholingsplan zijn en de formule moet een bovengemiddelde naamsbekendheid hebben. De uitkomst van het kwaliteitsonderzoek, tezamen met de soliditeit van de organisatie, zorgden ervoor dat MultiCopy het keurmerk mag dragen. Zie ook: www.nfv.nl.

Reageer op dit artikel