artikel

Te weinig goede informatie beschikbaar

Geen categorie

Ruim een kwart van de ondervraagde managers van een onderzoek van Heliview toont zich ontevreden over de mate waarin informatie in hun organisatie bes

Ruim een kwart van de ondervraagde managers van een onderzoek van Heliview toont zich ontevreden over de mate waarin informatie in hun organisatie beschikbaar is. Managers in de bouw en de industrie zijn het minst tevreden. Opvallend is dat informatierijke bedrijven zoals financiële dienstverleners wel goed scoren.
De informatiebeschikbaarheid is volgens de helft van de managers eenvoudig te verbeteren via organisatorische wijzigingen. Die zouden vooral moeten plaatsvinden bij inkoop- en verkoopafdelingen. 86 procent vindt dat door een betere informatiebeschikbaarheid de werknemersproductiviteit zal verbeteren. Zie ook: www.answerweb.nl en www.resense.nl/?pagina=kennisspel&taal=nl.

Reageer op dit artikel