artikel

Uitreiking Fieldservice Innovatie Award

Geen categorie

Dit jaar wordt voor de eerste keer de Fieldservice Innovatie Award uitgereikt aan die organisatie die op de meest innovatieve wijze haar servicedienst

Dit jaar wordt voor de eerste keer de Fieldservice Innovatie Award uitgereikt aan die organisatie die op de meest innovatieve wijze haar servicedienstverlening heeft verbeterd. De jury zal vooral letten op vier zaken: het financiële -, het marketing- en het medewerkersbelang van de innovatie alsmede de toepasbaarheid daarvan. Verder moet de innovatie een verassend karakter hebben, het moet werkend kunnen worden geaudit en het klantvoordeel moet eenduidig kunnen worden geformuleerd en getoetst. De uitreiking is op 14 juni. Zie ook: www.fieldservice2006.nl en www.zbc.nu/main.asp?ChapterID=1308.

Reageer op dit artikel