artikel

Uitverkiezing organisatie met beste klachtenmanagement

Geen categorie

Het Platform voor Klachtenmanagers (PvK) – de beroepsvereniging voor klachtenmanagers – gaat elke twee jaar een organisatie uitverkiezen met het beste

Het Platform voor Klachtenmanagers (PvK) – de beroepsvereniging voor klachtenmanagers – gaat elke twee jaar een organisatie uitverkiezen met het beste klachtenmanagement. Bedoeling van dit initiatief is om de aandacht te vestigen op best practices en hiervan te leren. Toetsingkaders hiervoor zijn reeds ontwikkeld door het Expertisecentrum voor Klachtenmanagement.
In mei 2006 komen de applicatieformulieren ter beschikking. In drie rondes zal worden bepaald welke organisatie zich mag tooien met het predikaat ‘beste klachtenmanagement’. Zie ook: www.klachtenmanagers.nl en www.klachtenmanagement.nl.

Reageer op dit artikel