artikel

Vijf organisaties genomineerd voor Kroon op het Werk 2006

Geen categorie

De vijf organisaties zijn het tandheelkundig Centrum De Drietand (Maastricht), verpleeghuis en reactiveringscentrum Regina Pacis (Arnhem), Ubbink BV (

De vijf organisaties zijn het tandheelkundig Centrum De Drietand (Maastricht), verpleeghuis en reactiveringscentrum Regina Pacis (Arnhem), Ubbink BV (Doesburg), het Rode Kruis Ziekenhuis (Beverwijk) en het Waterlandziekenhuis (Purmerend). De jury vond deze organisaties opvallen vanwege de manier waarop het preventiebeleid met betrekking tot verzuim en arbeidsongeschiktheid vorm krijgt. Ook de inzet waarmee werknemers met gezondheidsproblemen in dienst worden genomen en gehouden verdient alle lof. De prijs -een initiatief van de Commissie het Werkend Perspectief- wordt 24 mei a.s. uitgereikt in Delft door staatssecretaris van Hoof. Zie ook: www.kroonophetwerk.nl.

Reageer op dit artikel