artikel

Winnaars Nationale Contact Center Awards

Geen categorie

De Nationale Contact Center Award (categorie inhouse) is gewonnen door UPC. Deze kabelmaatschappij stond jarenlang bekend om de slechte klantenservice

De Nationale Contact Center Award (categorie inhouse) is gewonnen door UPC. Deze kabelmaatschappij stond jarenlang bekend om de slechte klantenservice, maar het nieuwe management heeft dit imago volledig teniet gedaan. In de categorie facilitair klein won Direct Dial vanwege creatief gebruik van internet, wat zorgde voor een hoog volume aan kwalitatieve leads die vervolgens werden nagebeld. In de categorie facilitair groot ging de hoofdprijs naar HCN. HCN heeft in Rotterdam burger en gemeente dichter bij elkaar gebracht door een uitstekende inrichting van de centrale burgerfoon. De drie tweede prijzen gingen naar RVS Verzekeringen, Christal Teleservices en SNT. Zie ook: www.ncca.nl en www.verenigingcontactcenters.nl.

Reageer op dit artikel