artikel

Autobedrijf De Burgh Beste Leerbedrijf 2005 én opnieuw Investor in People

Geen categorie

Autobedrijf De Burgh uit Eindhoven is op 1 juni uitgeroepen tot landelijk ‘Beste Leerbedrijf Innovatief Praktijkleren 2005’. Deze prijs wordt jaarlijk

Autobedrijf De Burgh uit Eindhoven is op 1 juni uitgeroepen tot landelijk ‘Beste Leerbedrijf Innovatief Praktijkleren 2005’. Deze prijs wordt jaarlijks georganiseerd door Colo, de vereniging van 18 Kenniscentra Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Bijna gelijktijdig onderging het bedrijf ook voor de tweede maal het Investors in People (IiP) assessment. De Burgh mag zich nu voor een periode van drie jaar IiP-bedrijf noemen. De jury noemde de organisatie ‘een bedrijf dat initiatief blijft nemen en ondernemerschap stimuleert in alle bedrijfsonderdelen’. Marco Lennards, algemeen directeur: “Leerlingen opleiden is een investering in de toekomst. Tevreden leerlingen blijven bij ons, wat het leeftijdsniveau gezond houdt”. De andere genomineerden waren aannemersbedrijf Bramer uit Vriezenveen en Stichting Kinderopvang Hilversum. Zie ook: www.colo.nl en www.lerenindepraktijk.nl.

Reageer op dit artikel