artikel

Divisie Organisatie-Advies van Schouten & Nelissen m.i.v. 6 juni Investor in People

Geen categorie

Organisaties die erin slagen de ontwikkeling van mensen écht tot een kritische succesfactor te transformeren, maken kans op de Investor in People erke

Organisaties die erin slagen de ontwikkeling van mensen écht tot een kritische succesfactor te transformeren, maken kans op de Investor in People erkenning (IiP). Schouten & Nelissen, divisie Organisatie-Advies, is vanaf 6 juni 2006 een IiP-organisatie. Net als de divisie Training en Opleiding, die het certificaat al eerder mocht ontvangen. Directeur Willeke Hoek: “Een van de belangrijkste resultaten die we geboekt hebben, is het lage ziekteverzuim van onder de 2 procent. Onze mensen geven aan zich gesteund te voelen door hun leidinggevende en hebben naast hun persoonlijke target veel persoonlijke regelruimte. Dit werkt erg motiverend vanwege het geschonken vertrouwen”. Zie ook: www.schoutenennelissen.nl en www.iipnl.nl.

Reageer op dit artikel