artikel

Eerste HKZ-Opstapcertificaat uitgereikt

Geen categorie

Stichting Filadelfia Zorgverlening heeft op 13 juni als eerste organisatie een HKZ Opstapcertificaat ontvangen. Stichting HKZ (Harmonisatie Kwaliteits

Stichting Filadelfia Zorgverlening heeft op 13 juni als eerste organisatie een HKZ Opstapcertificaat ontvangen. Stichting HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) heeft de Opstapcertificatie ontwikkeld om de stap naar het HKZ-certificaat overzichtelijk te maken. Het is bedoeld voor zorgkantoren, medewerkers, Inspectie en cliënten.

Het totale traject bestaat uit drie stappen die aansluiten op de drie fasen die moeten worden doorlopen om een goed werkend kwaliteitssysteem te verkrijgen. Stichting Filadelfia kan ervoor kiezen door te gaan met stap 2 of direct te gaan voor het volledige HKZ-certificaat. Het Keurmerkinstituut was de certificerende instelling. Op 26 september organiseert Stichting HKZ dit jaar weer een Kwaliteitsdag. Zie ook: www.hkz.nl en www.zorginstellingen.nl.

Reageer op dit artikel