artikel

Eerste maatschappelijk jaarverslag ministerie LNV

Geen categorie

Minister Veerman van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft op 18 mei het eerste maatschappelijk jaarverslag van zijn ministerie gepresentee

Minister Veerman van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) heeft op 18 mei het eerste maatschappelijk jaarverslag van zijn ministerie gepresenteerd. Het verslag ‘Kiezen voor duurzaamheid’ is naar de Tweede Kamer gezonden. Het laat zien hoe LNV samen met tal van belanghebbenden uit de omgeving werkt aan duurzaamheid. Het bevat reportages over duurzame beleidsterreinen zoals veilig voedsel, pulskorvisserij en dierenwelzijn. Ook het sociaal jaarverslag en de duurzame bedrijfsvoering van het ministerie hebben in het maatschappelijk verslag een plaats gevonden.

Reageer op dit artikel