artikel

Fortis lanceert meetinstrument voor maatschappelijk ondernemen

Geen categorie

Op 8 juni lanceerde Fortis Foundation Nederland de MBO-monitor, een instrument dat de effecten meet van maatschappelijke projecten. De ingebruikneming

Op 8 juni lanceerde Fortis Foundation Nederland de MBO-monitor, een instrument dat de effecten meet van maatschappelijke projecten. De ingebruikneming van het instrument, dat ontwikkeld werd in samenwerking met prof.dr. Lucas Meijs, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, vond plaats op het congres ter ere van de vijfde verjaardag van Fortis Foundation. Op dit congres sprak de econoom en filosoof Noreena Hertz (schrijfster van The Silent Take Over) over de positie van grote bedrijven in arme landen. Jaarlijks zetten zich onder het motto ‘Mensen voor mensen’ zo’n 2500 Fortis-medewerkers zich in voor de programma’s die de Fortis Foundation ondersteunt.

Reageer op dit artikel