artikel

Gouden Keurmerk voor ’t Loenense Kampje

Geen categorie

Het Gouden Keumerk is voor zorginstellingen die voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen. Dat zijn eisen die met name liggen op het gebied van de

Het Gouden Keumerk is voor zorginstellingen die voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen. Dat zijn eisen die met name liggen op het gebied van de zorgverlening aan cliënten, de klantgerichtheid en de betrokkenheid van medewerkers. Het oordeel van cliënten telt zwaar in de beoordeling. In Nederland hebben acht verzorgingshuizen dit keurmerk waaronder nu ’t Loenense Kampje dat het op 6 juni ontving.
Bijzonder is dat deze instelling het Gouden Keurmerk in éénmaal heeft gehaald en niet opklimt via het Bronzen Keurmerk en het Zilveren Keurmerk. Het keurmerk werd uitgereikt door het Perspekt Keurmerkregister. Zie ook: www.perspektkeurmerk.nl.

Reageer op dit artikel