artikel

Kabinet maakt het bedrijven makkelijker

Geen categorie

Het kabinet werkt aan een overheid waarmee niet alleen burgers, maar ook bedrijven en instellingen steeds beter en makkelijker zaken kunnen doen. Daar

Het kabinet werkt aan een overheid waarmee niet alleen burgers, maar ook bedrijven en instellingen steeds beter en makkelijker zaken kunnen doen. Daarom worden de grootste ergernissen van bedrijven veroorzaakt door vaak overbodige of strijdige regels en de naleving daarvan aangepakt. Nationale extra’s (de zogeheten ‘koppen’) bovenop Europese regelgeving worden zoveel mogelijk geschrapt. Oplossingen die de afgelopen jaren zijn gevonden voor het uitbannen van strijdige regels worden dit jaar nog verspreid onder alle gemeenten en inspectiediensten. Voor ondernemers worden branchewijzers -digitale checklist met betrekking tot regels, eisen en procedures- geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel