artikel

NFV lanceert franchisekeurmerk

Geen categorie

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) voert een keurmerk in voor zijn leden. Met het keurmerklidmaatschap wil de NFV betrouwbare franchiseformules

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) voert een keurmerk in voor zijn leden. Met het keurmerklidmaatschap wil de NFV betrouwbare franchiseformules bevorderen. Dit keurmerk zal naar verwachting nog meer startende ondernemers doen beseffen dat werken binnen een franchiseconcept veel meer mogelijkheden biedt dan het geheel zelfstandig opzetten en uitrollen van een bedrijf.
Van de ongeveer tweehonderd leden voldoen er inmiddels vierenvijftig aan de volgens de NFV zware eisen die aan het keurmerklidmaatschap worden gesteld. Zie ook: www.kvk.nl/artikel/artikel.asp?artikelid=45623.

Reageer op dit artikel