artikel

Nieuw: pocketgids over ISO/IEC 20000

Geen categorie

Onlangs verscheen ‘ISO/IEC 20000: a pocket guide’, een handige en toegankelijke gids tot een universeel geadopteerde standaard. Deze standaard is geba

Onlangs verscheen ‘ISO/IEC 20000: a pocket guide’, een handige en toegankelijke gids tot een universeel geadopteerde standaard. Deze standaard is gebaseerd op ITIL, dat internationaal wordt erkend als best practice. De gids is gericht op een breed publiek van mensen uit de praktijk, trainers en studenten die in de ICT-sector werken of in aanverwante omgevingen. De IPESC, de publicatiecommissie van de ITSMF-organisatie, heeft haar keurmerk aan het boek verleend. Verlening van het keurmerk houdt in dat alle ITSMF-landenorganisaties de gids beschouwen als een publictie die best practices in ICT-servicemanagement ondersteunen.Zie ook: www.itsmf.nl.

Reageer op dit artikel