artikel

Nieuwe retailstandaard: de ‘IFS Transport en Logistiek’

Geen categorie

Supermarktorganisaties hebben eigen eisenpakketten opgesteld voor de kwaliteitszorg bij hun toeleveranciers van levensmiddelen. Zo wordt er van privat

Supermarktorganisaties hebben eigen eisenpakketten opgesteld voor de kwaliteitszorg bij hun toeleveranciers van levensmiddelen. Zo wordt er van privatelabelproducenten geëist dat ze in het bezit zijn van een BRC-Global Standard Food certificaat of een International Food Standard certificaat. De IFS, de organisatie die de Duitse en Franse supermarkten vertegenwoordigt, wenst ook meer inzicht in de kwaliteitszorg bij transport, opslag en distributie.
Voor deze schakels tussen producent en supermarkt is een aparte IFS-code opgesteld, de ‘IFS Transport en Logistiek’. Op 19 juni a.s. organiseert ISA Nederland een voorlichtingsbijeenkomst in Arnhem. Zie ook: www.isa-audit.nl en www.voedselveiligheid.nl.

Reageer op dit artikel