artikel

Olympia Uitzendbureau beste franchise onderneming 2006

Geen categorie

Dit jaar ging de Franchise Trofee van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) naar Olympia Uitzendbureau. De jury prijst de groei van Olympia en vo

Dit jaar ging de Franchise Trofee van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) naar Olympia Uitzendbureau. De jury prijst de groei van Olympia en vooral de consequente marktbenadering. De omzetcijfers noemt ze ‘om van te smullen’. In het afgelopen decennium werd elk jaar een omzetgroei gerealiseerd van meer dan 23 procent. De jury meent ook dat Olympia vooralsnog de enige uitzendformule is die op basis van franchise een meer dan acceptabele uitrol tot stand heeft weten te brengen. Olympia is opgericht in 1969 en is met 90 vestigingen en een jaaromzet in 2005 van 140 miljoen euro de grootste niet-beursgenoteerde uitzendorganisatie in Nederland. Zie ook: www.nfv.nl

Reageer op dit artikel