artikel

20 vrijwilligersprojecten genomineerd voor het Nationale Compliment

Geen categorie

Er zijn twintig projecten genomineerd voor Het Nationale Compliment, dé prijs voor inspirerende vrijwilligersprojecten. In totaal waren er 530 inschri

Er zijn twintig projecten genomineerd voor Het Nationale Compliment, dé prijs voor inspirerende vrijwilligersprojecten. In totaal waren er 530 inschrijvingen. De uitreiking vindt plaats op 16 december door de Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV) in samenwerking met de Rabobank. Tijdens deze feestelijke avond zullen ook twee andere vrijwilligersprijzen worden uitgereikt, het GemeentenCompliment en de Make a Difference Day-awards. De jury zal in het najaar de drie winnaars van het Nationale Compliment selecteren, die resp. 12.500 euro, 7.500 euro en 5.000 euro winnen. Omdat het Nationale Compliment dit jaar tien jaar bestaat, krijgen ook de overige zeventien projecten 1000 euro mee naar huis. Zie ook: www.vrijwilligerswerk.nl en www.nov.nl.

Reageer op dit artikel