artikel

BSI Management Systems geaccrediteerd voor ISO 22000

Geen categorie

Deze accreditatie voor ISO 22000, een norm die eisen stelt aan managementsystemen die voedselveiligheid moeten bewaken, werd verstrekt door UKAS (Unit

Deze accreditatie voor ISO 22000, een norm die eisen stelt aan managementsystemen die voedselveiligheid moeten bewaken, werd verstrekt door UKAS (United Kingdom Accreditation Service). ISO 22000 -gepubliceerd in september 2005- combineert een aantal voorwaarden met elkaar om veilig voedsel in de gehele keten te kunnen garanderen.
De voorwaarden hebben betrekking op interactieve communicatie, systeemmanagement en beheersing van de gevaren die de veiligheid van voedsel bedreigen. Deze beheersing vindt plaats door implementatie van HACCP-programma’s en continue verbetering en actualisering van het managementsysteem. Zie ook: www.bsi-global.com .

Reageer op dit artikel