artikel

Campina zet in op duurzaamheid, natuurlijkheid en gezondheid

Geen categorie

Campina gaat als grootste retailmerk in Nederland de komende periode belangrijke stappen zetten in de zuivelbranche. De rol van melkveehouder wordt no

Campina gaat als grootste retailmerk in Nederland de komende periode belangrijke stappen zetten in de zuivelbranche. De rol van melkveehouder wordt nog belangrijker en zichtbaarder door een nieuwe manier van differentiatie van de melk vanaf de bron bij de melkveehouder. Ook wil Campina vernieuwend aan het werk wat betreft duurzaamheid. Daartoe was er 12 juli j.l. een presentatie bij Campina melkveehouder Verkleij te Hazerswoude-dorp met als spreker o.a. bestuursvoorzitter drs. J.J. (Tiny) Sanders. In aansluiting op de presentatie toonden 70 melkveehouders, die binnen de coöperatie Campina een bestuurlijke functie vervullen, het commitment vanuit de melkveehouderij door ondertekening van deze unieke stap van hun onderneming. Zie ook: www.campina-institute.nl

Reageer op dit artikel